top of page

Konopné mýdlo


Toto konopné mýdlo je vyrobeno metodou za studena, má přirozenou vůni bez přidání parfému a je vhodné pro citlivou a vysušenou pokožku a pacienty, kteří trpí alergiemi kůže.

Byl to můj první pokus o Feather swirl...no napoprvé není špatný :-)


Složení tohoto konopného zázraku je toto:

Olivový extra panenský olej, bambucké máslo, konopný olej, sádlo, kakaové máslo, ricinový olej, kokosový olej, kaolin, humánní hedvábí, ovesný protein, konopný protein, neem (nimbový) pudr, chlorella prášek, konopí infuze v bambuckém másle a olivovém oleji, konopný odvar, titanium dioxid.


Přikládám video:




 

konopný olej lisovaný za studena - obsahuje řadu prospěšných látek, které mají také vysoce antibakteriální, regenerační a protizánětlivé účinky. Olej dále obsahuje esenciální mastné kyseliny, je bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, tyto látky společně zajišťují pokožce správnou regenraci a výživu. Antioxidační látky, které konopí obsahuje, působí proti volným radikálům poškozujícím lidský organizmus. Existuje podezření, že volné radikály se podílejí na procesu stárnutí a jsou příčinou vzniku mnoha zdravotních problémů, včetně některých druhů rakoviny.

bambucké máslo - je známé svými příznivými účinky na pokožku, má výborné hydratační vlastnosti, dodává pokožce měkkost a pružnost, zároveň ji  vyživuje, zjemňuje a chrání  proti nepříznivému počasí

lísty a semena konopí - sušené a drcení lístky a semena konopí se hojně využívají především pro jeho hojivé, antibakteriální, regenerační a revitalizační účinky.

kaolin - tento jíl je vhodný pro jemnou a citlivou pleť.





27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page