top of page

Mýdlo Neem a Vavřín

Mýdlo Neem a Vavřín jsem chtěla vyrobit již dlouho, ale konečně jsem se k němu odhodlala.

Nimbový olej a práše

Mýdlo je vyrobené metodou za studena a složení mýdla je toto:

Olivový olej panenský, bambucké máslo, vavřínový olej, nimbový (neem) olej, kokosový olej, kakaové máslo, ricinový olej, nimbový (neem) prášek, aktivní uhlí, glycerin, zlatá mica.


mýdlo neobsahuje žádný esenciální ani vonný olej, neboť vůňě vavřínového a nimbového oleje je velice specifická a proto není třeba žádná jiná vůně.




 



Nimbový olej má čistící, antiseptické a stahující účinky. Účinně odstraňuje toxiny. Reguluje nadměrnou tvorbu mazu a je ideální pro mastnou pleť a pleť se sklony k akné. Je účinný pro svědivou pokožku, neemový olej pomáhá pleti bojovat proti nedokonalostem, působí proti bakteriím a plísním, které můžou způsobovat kožní problémy.



Vavřínový olej - olej z plodů bobkového listu je znám již od Antiky pro své blahodárné účinky na pokožku. Olej je bohatý na kyselinu olejovou, která pokožku vyživuje, zjemňuje, rozjasňuje a zvláčňuje. Vavřínový olej vyniká svým typickým aroma, čistícími a regeneračními vlastnostmi, je určen pro péči o problematickou pleť, pečuje celkově o tělo.

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page