top of page

Medové mýdlo s měsíčkem

Mýdlo s hojivými schopnostmi s vysokým obsahem medu a včelího vosku efektivně regeneruje poškozené tkáně, hloubkově čistí a regeneruje pokožku.

Zvláčnující a zjemňující pro citlivou pokožku, napomáhá při ekzémech...




Bambucké máslo karité regeneruje suchou a poškozenou pokožku, zvláčňuje, zjemňuje a zklidňuje podrážděnou pokožku, pomáhá při ekzémech, lupénce a akné, zvyšuje odolnost pokožky vůči infekcím, zlepšuje elasticitu pokožky.

Měsíček je protizánětlivý a antiseptický, podporuje hojení ran, vhodný k  léčbě ekzémů, obsahuje karotenoidy, obsahuje kyselinu saliciovou.

Ricinový olej má příznivý vliv na poškozenou pokožku, urychluje hojení, podporuje růst vlasů,  je užitečný pro regeneraci suché, citlivé a poškozené pokožky. 

Včelí vosk zvláčňuje pokožku, hydratuje a je výborný na suchou a popraskanou kůži.

Med- vyživuje, hydratuje, má antibakteriální a tonizující vlastnosti, působí jako dezinfekční prostředek a antioxidant, regeneruje suchou a povadlou kůži, podporuje hojení a léčbu akné

Lanolín-zjemňuje a vyhlazuje pokožku, udržuje pokožku v dobrém stavu,

má schopnost absorbovat několikanásobné množství vody než je jeho objem

dodává pokožce vysokou vláčnost

Růžový jíl- obsahuje hořčík a zinek, blahodárně působí i na plet aknózní, používá se na pleť normální až citlivou, zlepšuje tvorbu kolagenových vláken v pokožce, zvláčňuje a navrací jas, absorbuje toxiny, čistí pleť do hloubky...



 

Složení mýdla:

Olivový olej, bambucké máslo, kokosový olej, koloidní oves, babassu olej, kakaové máslo, ricinový olej, včelí vosk, mandlový olej, lanolin, med, hedvábí, zázvor, lékořice, kaolin, kurkuma, včelí pyl, měsíček lékařský, 100% esenciální oleje: litsea cubeba , zázvor a citronová tráva.

5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page